K-IDE support forum
Find all information about Kawasaki's Integrated Development Environment

lock during signal assignment an read only error

#1 by Mr.T , Fri May 31, 2024 7:52 am

Hy cquante,

I found a bug while allocating signals on the robot.
When you assign signals via the kide function and the robot motors are not turned off, the kide goes into a loop and you have to close kide to restore the connection.
Is it possible to check the status of the motors before sending the signal assignments and requesting to shut down the motor?

And i found a Small exception: When you open a read-only file and try to save it the exception error comes up.


Mr.T  
Mr.T
Posts: 38
Date registered 02.08.2021


RE: lock during signal assignment an read only error

#2 by cquante , Wed Jun 05, 2024 9:17 pm

Zitat von Mr.T im Beitrag #1
Hy cquante,

I found a bug while allocating signals on the robot.
When you assign signals via the kide function and the robot motors are not turned off, the kide goes into a loop and you have to close kide to restore the connection.
Is it possible to check the status of the motors before sending the signal assignments and requesting to shut down the motor?

And i found a Small exception: When you open a read-only file and try to save it the exception error comes up.


Thank you for your report! I will check that later.


Christian Quante
Technical Sales
Sales Department

Kawasaki Robotics GmbH
Rheiner Landstrasse 195A • 49078 Osnabrück
Germany


 
cquante
Posts: 281
Date registered 12.20.2019


   

missing pages on interface panel
Different time format



Xobor Xobor Community Software
Datenschutz